Wuteng Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Mam problem czy może mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby ilość punktów zwiększała się co jakiś czas, a nie dopiero jak cos sie zabije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Ustawiasz alarm, a w akcji alarmu dajesz dodawanie punktów. Jednak lepsza metoda jest przez Timeline, ale to już wyższa sfera GMowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuteng Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Nie wiem dlaczego alarm mi nie pomaga zbytnio :( <<<EDIT>>> Znaczy nie wiem co zrobić bo nie dodaje punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 A w jakim evencie wstawiłeś ustawianie alarmu ? Bo jeżeli w step albo draw to raczej alarm nie będzie działał bo wciąż będzie się ustawiał i tym samym zapętli się. Zgłoś się do mnie na GG:3535931 teraz jestem na niewidocznym to Ci to wytłumacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuteng Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Dzięki już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Jednak lepsza metoda jest przez Timeline, ale to już wyższa sfera GMowania. <{POST_SNAPBACK}> Wielki, olbrzymi megalol!! Timeline to jedna z prostrzych rzeczy w GMie! :] Przynajmniej dla mnie ;) Dobra nie zaśmiecam już... :paperbag3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Wiesz. Nie każdy newbie będzie potrafił obsłużyć timeline :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Wiesz. Nie każdy newbie będzie potrafił obsłużyć timeline :P <{POST_SNAPBACK}> Racja :) Dla niektórych będzie to łatwe (np. dla mnie było łatwiutkie...), a dla innych trudne. Dobra - koniec oftopowania. Bo jeszcze będzie miał kolejne % warninga :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi