fervi (Skovv) Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witajcie! Mam Wingroze 2K :crying: no i mam problem z USB. Raz go wykrywa, drugi raz ma z nim problemy a trzeci to pokazuje, że USB ma 0mb zajętego i wolnego :D. Może wiecie co się dzieje P.S. Jest to USB 128 MB, Wersja USB to chyba 1.0, ale nie jestem pewny do tego bo na USB nie pisze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Poszukaj w necie sterowników :P? Rozumiem, że chodzi ci o pendrive USB (bo jak mógłby nie wykrywać wejścia? Chyba, że hub), który teoretycznie nie potrzebuje sterowników, ale do niektórych są i poprawiają działanie =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 mozliwe ze spalone porty || nie masz usb 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 mozliwe ze spalone porty || nie masz usb 2.1 To by w ogóle nie wykrywało nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 wiesz vardi gdy skopałem w końcu komputer zaczął wykrywać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mi się wydaje, że windows jest tak głupi, że ma problemy Skoro na początku wykrywa, wszystko ładnie pięknie, odłączam i podłączam i nie wykrywa to głupota windy :) Czemu linuxiarzowi takie błedy przytrafiają się tylko w snach?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mi się wydaje, że windows jest tak głupi, że ma problemy Skoro na początku wykrywa, wszystko ładnie pięknie, odłączam i podłączam i nie wykrywa to głupota windy Czemu linuxiarzowi takie błedy przytrafiają się tylko w snach?? Ależ pomógł autorowi tematu. Poleciłeś mu instalację Linuxa, przy którym trzeba jechać na open-source'ach. Nie żebym coś do niego miał, ale wolę się czasami trzymać przy komercyjnym oprogramowaniu. I nie rozwijajcie rozpoczętego przeze mnie tematu, bo wiecie, do czego dojdzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czemu linuxiarzowi takie błedy przytrafiają się tylko w snach??Pierwsze słyszę, żeby "linuksiarze" nie mieli takich błędów. Problem może tkwić w posiadaniu Win 2k, który nie jest przystosowany do wykrywania dysków wymiennych od razu =) //Jaklub: to on jest autorem tematu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tekst miesiąca ;'D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czemu linuxiarzowi takie błedy przytrafiają się tylko w snach?? :Dbo linux jest ######sty :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ach, przepraszam. Dzisiaj rozkojarzony jestem. Człowiekiem jestem. :D LOLMAO. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czemu linuxiarzowi takie błedy przytrafiają się tylko w snach?? Gdybyś wiedział jak czasami trzeba sie pomęczyć z podłączeniem komórki :D przez to straciłem kilka cegieł w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi