Jedi_Master2 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Niedawno zrobiłem beat, pod którym mam zamiar nagrać kawałek. Proszę was byście go ocenili: https://gmclan.org/up1777_8_beat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Zły dział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To gdzie mam go wrzucić?? "Muzyka i dźwięk" to dział, w którym wrzuca się dźwięki do wykorzystania w grach, a ja nie chce by ten kawałek był wykorzystany w grze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 co za różnica? muzyka to muzyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 za dużo się w nim zmienia, nie jest zły ale jak chcesz tu dawać bity i nie chcesz żeby Ci ktoś go podwędził to dawaj bit z zaniżoną jakością i po sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 za dużo się w nim zmienia, nie jest zły ale jak chcesz tu dawać bity i nie chcesz żeby Ci ktoś go podwędził to dawaj bit z zaniżoną jakością i po sprawie :) lepiej żeby co jakiś czas było słychać głos "Wersja demo" :D A bicik dobry, podkład hip-hopowy ? :) Jeśli tak to z dobrym vocalem wszystko by się ładnie zgrało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 trochę sobie podrasuję głos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 lepiej żeby co jakiś czas było słychać głos "Wersja demo" :D A bicik dobry, podkład hip-hopowy ? :) Jeśli tak to z dobrym vocalem wszystko by się ładnie zgrało :P dokładnie możesz w bit wrzucić sample swojej ksywy co 5 sekund wiem że to chamsko brzmi ale tak się robi, zajrzyj np tutaj> http://www.gotbeatsonline.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 A nie prościej po prostu uwierzyć, że ludzie są porządni i tego nie skopiują ~~? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 uwierz ja kiedyś dałem tu kilka bitów i poszły w świat he he zaraz dam może jakiś, chyba ten co miał być w Mario Gangsta, w dzisiejszych czasach ludzie się okradają z wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 na poczatku pomyslalem 'średniaczek' ale gdzies tak w srodku sluchania nawet mi sie spodobal. Rób to dalej z czasem bedzie Ci szlo coraz lepiej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Wciąga =D Powinieneś zacząć mocno już na początku, żeby nie zrażał ;x Poza tym kul jak Jan Kulczyk XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 napisz nam na czym to robiłeś bo czuć klocki z hip hop e-jay`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mi sie jednak wydaje ze zrobil to na czymś pokroju fl studio. Ale jak zrobil to na ejay'u czy na innym shit makerze to nie dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nudne jak flaki z olejem. Nie moje klimaty. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Robiłem to w HH eJay ale klawisze i część perkusji zrobiłem sam (klawisze organowe) Tak apropo adster ja mam pod tym śpiewać więc to nie ma być narazie ciekawe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi