warcrawt Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wiem że było już tysiące razy ale jak znalazłem to nie dzałało.Oturz mam zrobiony przez siebie 3d_engine chodzi oto że ktoś wcześniej już go zrobił a ja tylko dokładnie przekopiowałem wszystko do nowego GM'a. Mam problem bo gty zrobiłem w animie takom kulke i wyeksportowałem do formatu .obj to gdy prubowałem go wrzucić do game makera to w grze nie było go widać (a miał ustawionom texture), jakby był ale nie widoczny bo weszłem w to miejsce gdzie on się znajduje i był dzwięk (bo tak ustawiłem że przy kolizji z hero jest dzwięk) co zrobić aby było go widać? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 d3d_model_create(); ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 jak tego używać :blink: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Po co sie bierzesz za 3d skoro nie wiesz jak sie tego uzywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 chodzi oto że co nieco wiem,ale niekture funkcje są dla mnie za trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi