Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam w jakim programie zrobie video? np gm clan napis sie pojawia i znika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Masz pełen wybór: http://www.zoom.idg.pl/ftp/kategoria/pc_91...ja%20wideo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 w windows movie maker :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam w jakim programie zrobie video? np gm clan napis sie pojawia i znika? Takie "wejściówki" to lepiej w GM-ie zrobić za pomocą kanałów alpha. Taka funkcja jest też, jak dobrze pamiętam, od razu w GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Hmm... Czy to dobry dział ? Co do filmów, jeżeli masz zrobione klatki to możesz posklejać w Windows Movie Maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 paint i windows movie maker... proste... paintem klatki... windows media player sklejanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 paint i windows movie maker... proste... paintem klatki... windows media player sklejanie... Mi wystarczył paint i camstudio W paincie otworzyłem rysunek i 2 sekundy nagrywania i aż skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja polecam Pinnacle Studio 10 Plus Titanum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja polecam game makera :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Propaganja, jak ja próbowałem to w 10 klatce wyskoczył error i wszystki sprity zniknęły... 15 minut życia poszło w piz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Propaganja, jak ja próbowałem to w 10 klatce wyskoczył error i wszystki sprity zniknęły... 15 minut życia poszło w piz... Ja raczej nie sądzę, by propaganji chodziło o sprite'y i ich miliony klatek, a raczej o kanały alpha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi