Solmis Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Wiem, że pewnie myślicie sobie, że to kolejny MMORPG i że nic z niego nie wyjdzie. I nie mam wam tego za złe, ponieważ wiem ile projektów MMO było na GMCLANIE oraz ile z nich nie wypaliło. Jednakże po roku nauki w game makerze postanowiłem stworzyć grę online (moje marzenie ^^) na 39dll. Potrzebuję grafika. Niestety nie mogę nic zaoferować. ;/ Grafik nie musi być jakiś punktualny. Mi wystarczy parę grafik w tygodniu ( tzn. zależy jakich ;o). TIA EDIT: To znaczy zaoferować mogę tylko cześć zysku z gry, ale nic nie obiecuję (bo nie wiem czy projekt się uda). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Hmmm...może ja bym mógł :), ale głownie zależy to od widoku gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 To znaczy... Widok nie będzie ani od góry, ani od boku. Tylko jakoś tak pomiędzy. xD Hm... Niby od boku... Przykład: Takie mniej więcej. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ya chce ja chce. Tu jestem widzisz mnie? xD ;) @down: to było do mnie? >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A masz jakis przyklad multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja tesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dobra, żeby nie było... Kto chce coś się zapytać itd. niech pisze na GG. GG:5559513 Jest w profilu, ale na wszelki wypadek daję też w poście. Zamykam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi