met94 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Jak zrobić ai aut że auto będzie sobie po ulicy jeździło i skręcało na zakrętach??.Ale musi to być zrobione do takiego widoku jak w gta2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Pathy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A mógłbyś dać przykład?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 po prostu robisz nowego path'a i rysujesz sobie trase auta a potem w obiekcie klocek Set Path. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Już sobie poradziłem można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Boszhe ty chcesz przykładu. Takiej łajzy to ja w życiu nie widzialem edit sam se zamknij. masz na dole opcje pewną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Boszhe Boże, tu jest profan. Co ty wyznajesz?! Takiej łajzy to ja w życiu nie widzialem "Kto kogo przezywa, sam się tak nazywa." :] Więc - ogólnie - daj mu spokój, Mistyku. Met94: Możesz jeszcze użyć objektów, dzięki którym auta skręcają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Boszhe ty chcesz przykładu. Takiej łajzy to ja w życiu nie widzialem Sam lepszy nie byłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi