warcrawt Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Mam liba (oto plik LIB) do tworzenia ikonek z funkcjami .A moje pytanie brzmi 'Jak Jak używa się tego liba ?' Proszę o pomoc :crying: Byki poprawione. A teraz idź "pourzywać" słownika ortograficznego. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Pakuj tu dziada, a potem bedziesz mial w kategoriach klockow nazwe liba. #Edit: http://www.so.pwn.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ja to juz wiem tylko jak urzywać tamtych klocków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 po dod. liba masz w obiekcie w klockach zakladke z nazwa jaka podales klikasz tam i masz klocuszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 tak wiem ale do czego słurzom i jak coś z nich zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 wtf? :blink: piszesz kod danemu klocuszkowi, podajesz argumenty tworzysz liba dodajesz go do folderu i... jazda! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Chodzi mi o tamtego liba chcem się dowiedzieć jak coś z nim zrobić np.program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ...Tak samo jak resztę klocków, tzn. przeciągać na pole z klockami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi