KoRn Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 mam kolejny problem... ...i mam taki kod: if keyboard_check_pressed(vk_enter){ if keyboard_string='otworz_obrazek' sprite_get_texture(sprite_add(get_open_filename("Obrazki (*.gif;*.jpg;*.bmp)|*.gif;*.jpg;*.bmp|",""),1,0,0,0,1,0,0),0) } czemu sprite sie nie otwiera? :blink: prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 usuń z if keyboard_string='otworz_obrazek' if o bendze dzałać sprawdziłem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ale to musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 zamiast if keyboard_string='otworz_obrazek' dajesz keyboard_string='otworz_obrazek' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 aaa.... działa :) dzięki!!! ogromne!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi