David Dark Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam, ostatnio przesiedzialem troche czasu w Vobisie i wpadl mi w oko naprawde niesamowity joystick 0_0 Cena niemala bo jakies 120zl + musialbym kupic jakiegos naprawde dobrego symulatora walki w powietrzu. Chcialbym sie zapytac czy ktos z was nie grywa w takie gry i co by mi polecil, szukam najlepszego symulatora jaki jest na rynku. Jak narazie to najlepiej wyglada 'Lock On' firmy Ubisoft, ale moze ktos zna cos lepszego albo wie o czyms co ma dopiero wyjsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja uzywalem joysticka w flight gear oraz niektórych zręcznościówkach typu FFE :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Symulatory: FlightGear - Cienki, nie opyla się, ale za free :) MS Flight Simulator 2002 - Też się już nie opyla MS Flight Simulator 2004 - Już Bardziej, jeśli masz słabego kompa MS Flight Simulator X - Nieźle wybulisz, ale warto! MS Combat Flight Simulator - Opłaca się kupić jak umiesz nieźle latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Trochę grałem w MS Flight Simulator X i powiem, że jest naprawdę dobry choć według mnie grafika terenu jest ohydna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czy watro kupować joya tylko dla jednej gry?? Jak ci niepotrzebny to nie kupuj a nie szukasz juz czegoś tylko aby mieć pretekst do kupna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czy watro kupować joya tylko dla jednej gry?? Jak ci niepotrzebny to nie kupuj a nie szukasz juz czegoś tylko aby mieć pretekst do kupna XD Uwierz, że warto. Ja kiedyś kupiłem kierownicę do Need For Speeda i nie żałowałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Trochę grałem w MS Flight Simulator X i powiem, że jest naprawdę dobry choć według mnie grafika terenu jest ohydna. Mam takie same zdanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 kupuje bo mam ochote zagrac w symulatora walki powietrznej, ale nie chce grac na klawie, z joystickiem o wiele lepiej, przyjemniejsza gra. Tak samo mysle ze zainwestuje w kierownice za jakis czas aby porzadnie sie poscigac. MS flight simulator odpada, ja tam wole jakas akcje niz zwykle latanie pasazerskimi samolotami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A tak ogolnie jest kierownica z biegami porzadnymi i ze sprzeglem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 "Tora Tora" albo "Jakiś tam Tygrys" ale tego jusz nie znajdziesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A tak ogolnie jest kierownica z biegami porzadnymi i ze sprzeglem? Jest, u mnie w mieście widziałem taką za 900zł. Tylko, że mało gier obsługuje sprzęgło itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi