Crash Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Chodzi mi o jakiś fajny backround (najlepiej krajobraz dżungli czy coś) . Byłbym bardzio wdzięczny :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 jaki rzut??? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 jaki rzut??? :blink: co za głupie pytanie... oczywiście ze od góry >.< albo najlepiej od boku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Od boku. Ma byc do platformówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja znalazłem na swym jakże wielkim dysku takie coś: https://gmclan.org/uploader/2576/platformxx.png :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja znalazłem na swym jakże wielkim dysku takie coś: https://gmclan.org/uploader/2576/platformxx.png :) A oni przypadkiem nie mają copyrighta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dokładną specyfikację proszę. Specyfikacja - opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 @kasa100 - no i? A czy ja mówię żę ja go narysowałem? Crash szuka backgrounda z dżunglą to poszukałem, znalazłem taki i pokazuję? To nielegalne? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 @Yoda: jeżeli nie podasz licencji na jakiej zostało to udostępnione, bądź nie masz zgody na udostępnianie, to tak, jest to nielegalne i użycie tego w grze też jest nielegalne. Teraz akurat miałeś szczęście, bo ta grafika pochodzi z Spritelib Ariego Feldmana, który jest udostępniony na licencji Common Public License ;p . Więcej tutaj: http://www.flyingyogi.com/fun/spritelib.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 @up:Omg co ty marmot na prawo idziesz? ;P Ja tam się nie znam - znalazłem to bodajże w jakimś Resource Packu i podaję tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dobra, juz nie trzeba - mam :D zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi