KoRn Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Podajcie mi jakieś funkcje w BASIC. ale w basic :) please..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 GOTO PRINT INPUT Powinno wystarczyć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 GOTO PRINT INPUT Powinno wystarczyć. :P Print to ja wiem. rysuj. ale co to znaczy 'goto' i 'input'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Print to jest drukuj, a nie rysuj. Po co ci kilka pojedynczych funkcji tak przestarzałego języka? Chyba nie chcesz się go uczyć w taki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Print to jest drukuj, a nie rysuj. Po co ci kilka pojedynczych funkcji tak przestarzałego języka? Chyba nie chcesz się go uczyć w taki sposób? W jaki? myślisz że, ja prosze o gre? Nie! O! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 W jaki? myślisz że, ja prosze o gre? Nie! O! smile.gif Kolejny rozbrajający temat ;D Poprzednik mierzył za wysoko ten znowu za nisko... Ale w sumie podziwiam chęć nauki basica ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 więc nie spamujcie, tylko dawajcie jakies przykłady kodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 więc nie spamujcie, tylko dawajcie jakies przykłady kodów. 10 PRINT "Maj hołerkraft is ful of ils" 20 GOTO 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 10 print "Input" 20 print "Output" 30 goto 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 10 LET X = 0. 20 PRINT SIN(X) 30 LET X = X + 0.1 40 GOTO 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ALE CO ONI ZNACZĄ??????!!!!!! te wszystkie funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 LET ustala wartość zmiennej, PRINT drukuje coś na ekranie, SIN oblicza sinus, a GOTO przeskakuje do konkretnej linii w kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 print "a na www.google.pl to nie laska wejsc??" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi