Aquares Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Więc tak:Potrzebuje ciężarówki o wymiarach 308x138 Grafa oczywiście "Paintowa" :P nie trzeba Kolorować. Miejsce w Creditsach Zagwarantowane :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a co oczywyscie ze mamy ci przyslac rysunek ciezarowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 od gory? z boku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Proszę bardzo, ciężarówka narysowana od dołu: . Miłego użytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Och Zapomniałem! Widok z Boku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 mam gotwa ciezarowke ale nie wiem jak dac... GRAFIKE :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Do uploadera z nią! :D A to moje dzieło - taki dżołk w zasadzie xD @down - no reklama to taki dżołk :D Dla urozmajcenia przyczepy :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Świetne!Wielkie Thx :) Tę reklamę Się Usunie :P Tematu narazie nie zamykam,poczekam,może djadam5 coś wciepnie :P Jeszcze raz Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Yoda, ty chyba nad tą reklamą się bardziej napracowałeś niż nad całą ciężarówką xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Heh,a tak po za tym to Ciężarówka w której będą wożone Kurczaki xD Dobra,zamykam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi