Pentalinio Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam. W jaki sposób można stworzyć okienko, gdzie użytkownik wybiera sobie z dysku plik (najlepiej bitmapę) . Takie jak np. w Belt Generator ;) . Próbowałem, ale wyświetlenie obrazka było niemożliwe :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 get_open_filename? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 i = get_open_filename( "Bitmapy|*.bmp", "lol" ) draw_sprite( i, 0, 0, 0 ) Dałem to pierwsze w Create, drugie w Draw i nic :/ . Rysowało własny sprite :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Bo sprita musisz dodać za pomocą sprite_add. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 xD xD . Sprawdzę i dam edita :D . Oki, jest dobrze, ale.. get_open_filename( "Bitmapy|*.bmp", working_directory + '\' + 'Grafika' + '\' + ' ' ) Nie może znależć pliku, a mi chodzi tylko o to, by pierwsze pole było puste :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi