ericon Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam wszystkich nie dawno się tu zarejestrowałem i mam nadzieje że miło spędzę tu czas :). A teraz do rzeczy , mam małą prośbę, możecie zaproponować mi tytuł dla mojej gry bo nie mogę niczego wymyślić. Krótko o grze: Wcielamy się w małą kuleczkę której zadaniem jest przedostać się na drugą stronę ulicy. Zadanie jest utrudnione ponieważ na drodze panuje spory ruch a nie mamy za dużo czasu aby przejść na drugą stronę. Gdy nam się to uda przechodzimy do następnego poziomu. Aktualnie pracuje nad wersją beta ale większość już zrobiłem zostało tylko zrobić kilka dobrych plansz i dopracować troszkę technikę. Gra powinna się pojawić w przeciągu dwóch-trzech dni, jak wam się spodoba to będę ją dalej rozbudowywał. Ok już nie będę wam więcej zdradzał. Teraz tylko zaproponujcie nazwę dla gry a autor najlepszej zostanie wyróżniony w prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 super jądro jest spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Fabuła gry przypomina mi Froggera, więc proponuje tytuł "Frogger: Edycja Kulkowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 "Pan leśniczy bawi się z sarenką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 no widzę że macie poczucie humoru :] poczekam jeszcze na jakiś bardziej (normalny) tytuł bo na razie nie ma niczego odpowiedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Kulkowa autostrada xD Kulka Run lub Kulka Fast Run Range Street i więcej pomysłów na razie nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Zwariowana kulka (no pewnie, gdyż przechodzi przez jezdnię a na drodze panuje ruch :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Crazy ball :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Fight for life: Ball strikes back ! Road ball Road advance Ball goes large ! :D EDIT: Dangerous ball run ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Wymyśliłem nową nazwę: "Uwaga piesi!: Ball on the Road". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Anti-Social Ball Game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Damn fucked up Ball. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 On the Roll? Ballrun? Traffix? Freakin' ball that just wants to get to the other side, but all the fuckers in cars make it impossible? ;) Roadball? Baller? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Play with my Balls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 zrob całą serie wayball, wayball 2, wayball 3, wayball reload, return of ze wayball, wayball - last chance, wayball - rebelion of ze ballz, wayball forever ... wayball 2012 itd :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 "rollin' down da street","roll and rox" albo "ball-d head" "backstreet balls?" (ładny kretynizm)albo bardziej po polsku "ładna bania" albo hmm "Cipokrążek".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Frogger Ate My Balls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 No już chyba powinienem coś wybrać. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Możesz zamknąć samemu. ;p ---------------- Now playing on foobar2000: Black Sabbath - [We Sold Our Soul For Rock`n`Roll #03] Warning [foobar2000 v0.9.4.4] via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A no już widzę. To zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi