Shockah Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jeśli istnieje już podobny temat, to sorry, ale nie mam za dużo czasu żeby przeglądać całe forum. Widział ktoś kiedyś, zeby pokazywało przy instalacjach więcej niż 100% ? Mi się dzisiaj tak zdarzyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mogę napisać tylko tyle: LOL XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Lol pierwszy raz widze takie błedy lol 137% xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mi kiedyś w zawirusowanym kompie w WIN98 wyskoczył błąd jakiśtam a pod spodem : " Aby dalej korzystać z systemu konieczna jest reinstalacja." Ja wtedy na reset i potem wszystko działało OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A ja nie wierzę. Przecież można przerobić tak, aby pokazywało nawet 39394843943%. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A ja nie wierzę. Przecież można przerobić tak, aby pokazywało nawet 39394843943%. <_< To nie było przerabiane. Instalowałem sobie Groove eJaya z dosyć starej płyty. I wywalało błąd. Dawałem tylko Retry i za każdym razem szło o kilkanaście %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 wg. mnie cały Windows to jeden wielki błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 wg. mnie cały Windows to jeden wielki błąd. Wielbłąd! Przy instalacji systemu (reinstalowałem windę) odmawiał współpracy bo mu nie pasował typ partycji FAT32. Nie żeby nie instalował się na facie, tyle że nie chciał się przyjąć taki jaki był i żądał formatowania. (A instalator jakby sam nie mógł tego zrobić. ;F) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi