Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Znalazłem w necie przykład mmorpg http://www.64digits.com/games/index.php?cm...ame&id=3082 i kurcze nie zmienialem nnic w server ale za to reszte przepisalem do mojej gry i jak mam serwer wlaczony i chce zrobic se konto w mojej grze to jest błąd. Czy to moze byc wina innego klienta. Prosze o pomoc. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 też tak mam i nie wiem dlaczego,ale to chyba wada serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Nie skopiowałeś skryptów. :) Po co używasz 2 kont na gmclanie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Max wszystko pokopiowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Echh może byś podał treść błędu? <.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 do kogo 2 konta? na gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Dokladnie o to chodzi ze nie moze sie klient polaczyc z serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 do kogo 2 konta? na gm? Lord Vayaa = kasa100; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 LOL? kasa to kumpel gadam z nim na gg... EDIT: LOL ale się usmiałem buahahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 aaaa to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Pomoże mi ktoś czy tylko posty bedziecie nabijac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 wsadz te pliki ini do folderu z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Już wkleilem i to samo... Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 http://forum-pawel-bielski.phorum.pl http://lordvayaa.act4trees.com/Wejdzcie nic nie kosztuje :) A to niby co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jestem u niego modem i umiescilem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 zgaduje ale moze chodzi o to zeby obydwa programy mialy ta sama wersje? Jest takie cos w GMie zeby ludzie z roznymi wersjami tej samej gry ze soba nie grali i nie wystepowaly bledy. Moze twoj serwer i klient nie maja tej samej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No może ale jak zmienić wersje w serwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 idziesz do game settings, zakladka loading i tam jest game identifier i liczba, w serwie i kliencie wpisz takie same liczby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Mam pytanko do tego przykladu ten server jakie ma IP? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Durniejszego pytania nie widziałem. IP będzie miał takie na jakim łączu go postawisz. Chodziło Ci o Port? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Max zobacz jak tworze konto to musze dac jakis IP (takie jakie jest w tym przykladzie ale nie wiem gdzie)a gdy podam zle to nie zrobie konta wiec nie wiem jaKIE ma obecne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Musisz podać swoje ip www.whatismyip.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Staw server i IP wpisz 127.0.0.1 LOL: glupia sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Brawos ludzios :] Wielkie thx teraz moja gra potrzebuje tylko swiata i bedzie superowy wypas dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Pabloo a działa ci ten przykład jak przepisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Pabloo a działa ci ten przykład jak przepisałeś? On pewnie przerobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Przerabianie nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi