pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Czy mozecie mi wytłumaczyc te beznadziejne ostrzezenia na userach np trimbli-rimbli? umba? co to ma byc?oczywiscie to jest opis z odjecia ostrzezenia,bo ja mysle ze to nie my jestesmy dziecmi(userzy) ale moderatorzy i admini:/ sorki za obraze ale te beznadziejne ostrzezenia mówią same za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Po prostu bez powodu czy coś to się raczej zdaża przy zdejmowaniu ostrzeżenia wtedy modzi i admini nie mając powodu zamiast grzeczny chłopiec itp.to piszą coś takiego mi to nie przeszkadza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Masz 3 latka, czy nie masz poczucia humoru ? Przecież to tylko zarty :P . Jak chcesz modzi dla ciebie mogą być bardziej surowi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 chciałem solidną odp i ją dostałem:Dmozna zamknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 To zamknij ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nie umiem:/ Edit juz chyba umiem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi