Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Mam 2 sprity i chce zeby przy podejsciu do dzwi one się otwierały mam taki kod w step if distance_to_object(gracz1_obj) >64 sprite_index=door2b_spr if distance_to_object(gracz1_obj) <64 sprite_index=door2_spr Nie piszcie nowego kodu tylko poprawcie ten. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 STEP if distance_to_object(gracz1_obj) >64 { sprite_index=door2b_spr } if distance_to_object(gracz1_obj) <64 { sprite_index=door2_spr } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 yyy wedlug mnie nie ma tu zadnego bledu. Jesli ci nie chodzi to sprawdz czy poprawnie podales nazwe spritow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wszystko dobrze podałem nawet to co david podal nie działa co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 cos mi sie wierzyc nie chce :D osobiscie sprawdzilem i u mnie wszystko dziala. daj gm6 to moze cos poradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Lol u mnie dzwi sie nie ruszaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no dobra, zrobilem ci przyklad : https://gmclan.org/up2321_12_DRZWI.html tutaj "dzwi" sie ruszaja i zrobilem to wykorzystujac ten kod co podales wogule go nie zmieniajac (nooo prawie wogule, zmienilem tylko nazwy spritow ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 LOL coś ty dał nie moge tego otworzyć EDIT : aa ty dales na 7.0 ;p EDIT1:zrobiłem se sam przykład i działa kurcze ciekawe czemu w mojej grze nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Przykład. :] @UP: daj nam plik .gm6 :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Sprawdź nazwy spritów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Max napisałem ze nie potrzebuje przykładu xP EDIT: Przyda sie :P EDIT: Działa już zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi