D!4bl0 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam. Na początku chce powiedzieć że szukałem tematu ale nie znalazłem. Wiec tak ostatnio kupiłem nowy internet. Wszystko dobrze, przyszedł pan, zamontował wszystkie kable, podłączył do Routera, do komputera,a komputer nie wykrywa karty sieciowej <_< , biorę menedżer urządzeń patrze w karty sieciowe nie wyświetla żadnej karty jakby jej nie było :angry: . Na innym komputerze działało bez zarzutów a na tym nie chce. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Bo pewnie ten komputer nie ma karty sieciowej kup sobie za 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Komputer ma kartę sieciową ale płyta główna jej nie wykrywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi