Adianos Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Chciałbym zrobic gre we flesh ale nie wiem jak to sie robi. Polecajcie (jak znacie) jakieś programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ja mogę polecić SWiSH Max. I to tyle bo nie zajmuję się flashem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Z Flashem jest o tyle kłopot, że jedyny naprawdę sensowny program, to Adobe Flash (teraz chyba najnowsza wersja to CS3), które kosztuje tyle co Photoshop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ... albo 3D Flash Animator, jeśli nie masz za wiele pieniędzy w portfelu i masz skłonności masochistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Albo F4L, jak jesteś totalnym masochistą i posiadasz Linuksa ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Macromedia Flash ja mam i mozna sie pobawic mam wersje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Albo F4L, jak jesteś totalnym masochistą i posiadasz Linuksa ;p . No nie no, bo zrboią znowu awanturę w Interwencji jak z ta stroną dla samobójców. Po za tym do tego są stare paczki tylko, a skompilować dla niektórych to udręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 najlatwiej zrob najpierw w gamemakerze, zapisz jako .gm6, przekonwertuj w G-flashu na .swf i gotowe. swish max tez dobry i pelno przykladow gierek, kiedys chyba byl za darmo w komputer swiecie (albo swish 2.0) przyklady gier w swishu http://files.swish-tutorials.com/files.php?act=cat&id=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ludzie, on nie mówi o Flashu, tylko o Fleshu. "Flesh" - po angielsku "mięcho", "ciało", tak więc domyślam się, że facet chce znaleźć nowe metody robienia cieni z palców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ludzie, on nie mówi o Flashu, tylko o Fleshu. "Flesh" - po angielsku "mięcho", "ciało", tak więc domyślam się, że facet chce znaleźć nowe metody robienia cieni z palców. LOL? Mu się pewnie pomylilo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 albo stworzy no wy jezyk FLESH :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi