Amadeo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam wszystkich. Chodzi o moja strone. Mistyk zarejestrowal sie na forum, i szukam jakiegos usera ktory dobrze zna PHP i Javke i ktory moglby pomoc. Wzamian zostanie adminkiem. Jak cos przeoczylem(regulaminek) prosze alarmowac aha, i link foruma http://forum-amasite.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mogłeś to napisac w temacie "nasze strony'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 noo tak, ale tam nie bylo gdzie, a jak już mam kogoś szukac no w nowym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jeśli chodzi o mnie to ja programuję w HTMLU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jeśli chodzi o mnie to ja programuję w HTMLU Programuję ? phi... A o czym jest ta strona/forum ? EDIT: Szczerze, to nie chciałbym być Adminem na tej stronce. Bo widzę że niema przyszłości :] i tak już jestem adminem na 4 stronach :D EDIT2: Amadeo (Administrator) ******* Data rejestracji: 08-30-2007 Urodziny: 12-26-1996 (10 lat) Lokalny czas: 09-01-2007, godzina 03:02 PM Zdecydowanie nie chcę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zaczynamy gadke xD Moje Gry opisujcie moje gierki! Moje Piosenki a teraz moje piosenki :D Wasze życie rozmawiamy ze spokojem o byle czym Sorry, ale po samych nazwach i opisach tych działów nie mam zamiaru wchodzić tam nigdy więcej. :) I jeśli chciałbym porozmawiać ze spokojem o byle czym, to wierz mi, że ostatnim miejscem na to, byłoby jakieś dziwne forum w dodatku na yoyo.pl. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 W czym ma wam pomóc ktoś kto zna PHP i/lub JavaScript ? A ty co potrafisz ? Pisać w notatniku tekst ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 racja,standardowa stronka,beznadzieja,juz ja miałem lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Taaa? To pokaż ją. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No może się wam nie podobać ale, teraz ponieważ gmclan nie robi konkursu ja otworze. A oto regulamin: http://www.forum-amasite.yoyo.pl/showthread.php?tid=8 jezeli chcesz wziac udzial w konkursie zarejestruj sie. Zapisy 32 uczestnikow: http://www.forum-amasite.yoyo.pl/showthread.php?tid=9 dziekuje i zapraszam. Amadeo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jakoś nagroda mnie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 tu nie chodzi o nagrodę, chodzi o wygraną. Sprawdźmy j.raz wasze umiejętności, ciekawe kiedy zobaczę nazwę pierwszego uczestnika, każdy jest mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nowy userek ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Taaa? To pokaż ją. :] Wykasowali mi:( No może się wam nie podobać ale, teraz ponieważ gmclan nie robi konkursu ja otworze. A oto regulamin: http://www.forum-amasite.yoyo.pl/showthread.php?tid=8 jezeli chcesz wziac udzial w konkursie zarejestruj sie. Zapisy 32 uczestnikow: http://www.forum-amasite.yoyo.pl/showthread.php?tid=9 dziekuje i zapraszam. Amadeo. 32 uczestników ale 1 sie zapisał(na forum):D ty sie nie bierz za takie konkursy bo taka prawda ze nic nie umiesz,nie tak ze ja jestem mistrzu ale znam troche php a przynajmniej mam kumpla który bardzo dobrze robi w php rózne strony,gg?nie podam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 noo dalej zapisujcie sie, bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jestem na tej stronie amadea moderatorem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Coś statystyki ci źle chodzą. Napisane jest: Statystyki Nasi użytkownicy napisali 55 postów w 11 tematach. Razem mamy 9 zarejestrowanych użytkowników. Ostatnio zarejestrował się Ziom D@RtH***. Najwięcej użytkowników online - 9 - było Dzisiaj o 05:14 AM. 55 postów? ja tam widziałem około 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nom coś źle jest:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 bo mamy jedną ukrytą kat. dla adminów, którzy widzą tylko administratorzy. A tam jest duzo postow związanych z forum i stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Mody też powinny widzieć. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 nie ustawiłem tylko dla adminow. No dalej, kto chce wziąć udzial w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi