themindfields Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam. Szukam edytora .bsp. Znacie może jakiś? Szukałem na google, ale nic nie znalazłem :/ Pozdrawiam, themindfields Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Taki do quake 3 arena? to a zapraszam na strony radianta: http://www.qeradiant.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ehh... Ten program jakiś taki dziwny... :/ A może ktoś zna jakiegoś kompilatora z bardziej znanego formatu np.: .map na .bsp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Może Quake Army Knife (Quark)? :) Jednak jeżeli chcesz wczytać mapę zapisaną już w *bsp, a nie takową stworzyć, to będzie gorzej... :P Quark to taki bardziej kreator map o sporych możliwościach, niż maszyna do ogólnej edycji *bsp. EDIT: To do pierwszego pytania. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Chcę stworzyć :P Do wczytywania juz wszystko skompletowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/QuArK Lista gier wspieranych przez Quarka. Jak widzisz, wymaga on dodatkowych kompilatorów np: dla Quake`a 2 będzie to chyba Python. :) Musisz poczytać na oficjalu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 nie ma edytorów BSP :P bsp jest to już skompilowana mapa której nie da się odczytać. Sporo siedziałem w radiantach, robiłem fajne mapy single player do Call of duty i troszke do jedi'a. Edytorów .bsp nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To jak mam zrobic mape .bsp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 w Radiancie robi się mapę, rozszerzenia nie pamiętam, a potem się ją kompiluje kompilatorem który raczej jest do radianta dołączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Blachahehihołoho xD Ale istnieje takie cudne cacuszko jak... Konwerter map BSP do MAP!! Znaczy ja taki mam xD Wpisz w google "bsp to map" albo "bsp conwerter" Powiem ci , że takie coś istnieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Cekol, gdybys czytal uwaznie... To byś wiedzial ze nie potrzebuje bsp do map tylko z np.: map do bsp 0o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no to Radiant ma w instalce także kompilator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi