LolikZabijaka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 w swojej strzelance chce zrobic zeby mozna bylo bohaterem zejsc po schodach bo jak robie to on idzie w lini w ktorej jest strat levelsa i co mam zrobic zeby te schody byly schodami po ktorych mozna zejsc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zmien depth hero zeby byl mniejszy niz schodow. oto chodzilo ? a jak nie,to wiesz, trudno sie domyslec czego od nas oczekujesz piszac: co mam zrobic zeby te schody byly schodami po ktorych mozna zejsc ??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zrobilem zlażenie ze schodow w pol minuty. zreszta chyba cos podobnego na stronie gm clanu jest w kursach czy cus. nie pamietam schodzenie po schodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A j zrobiłem >>>TO<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jakbys po polsku napisal o co chodzi to tez takie cos bym zrobil ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi