KoRn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tytuł: Soldiers Shooter Opis: Kolejne demko gry Soldiers Shooter. Gra polega na rozwalaniu czaszek. W grze mamy do dyspozycji 2 bronie; Maszynówke i zwykły pistolet. W demie jest 7 rund. Screeny: http://www.gmclan.org/up2204_5_scr_jpg.html Download: http://www.gmclan.org/up2204_4_soldiers_sh..._exe_demo2.html Rozmiar: Ok. 4,08 mb. Oceniajcie. :] Pełna wersja w październiku 2007! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zastasowanie do szablonu wcięło ? Poza tym to zajmuje 4,08 MB :] . Już zasysam . Eh. Błąd. Po co dajesz nam grę która nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Rozpakuj z rara i wrzuć do folderu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A nie łaska było samemu do folderu wrzucić ? Zaraz zagram.. Doszedłem do drugiej rundy i się znudziło. FPSy przez efekty spadają masakrycznie. Podsumując: Nudne, monotonne, grafika nie twoja, dźwięki nie twoje i demko które robiłeś z zapałem (chyba).. 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wrażenia, po koleji od rozpoczęcia gry (na kolorowo xD): Baaaardzo słabe intro Po kiego grzyba uruchamia sie plik pomocy w menu? Jak ktoś będzie chcieć to sam sobie go uruchomi ;p troszke to wkurzające ;p dla mnei przynajmniej... Plik pomocy wyswietlany automatycznie daje sie przewarznie gry gra nie ma menu ;p Oooo pomyłka to ja sam na to kliknołem xD Słaba grafa w menu ;/ W credids muzyka jest ale nie cierpie tego typu myzuki po angielsku a w dodatku mam pytanie, czy masz pozwolenie na uzywanie tej mp3? Ale ciemno w tej grze ;/ Dlaczego strzela sie jakimiś piłeczkami? Dziwna krew... Straszny chaos jest w tej grze ;/ Umarłem... i znowu wszystko od nowa, razem z intro... zmień to... (baaardzo słabo) Oooo bomba atomowa!!! Dzwiek z Gm ;/ Rozwaliło mur :) I wyszłem za plansze ;/ Dobra, mam juz dosc Grafika 2 Muzyka 2 Gryw 2 Dzwiek 2 Fabuła 1 2 gwiadzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Słaba gierka :/ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dam ci 4 gwiazdki. Czekam na full wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dobry pomysł.Wykonanie złe.Nie oceniam :) PS.Czemu w Credits'ach sa obrazki ?!.Czemu Menu wygląda jak w CS'ie ? Dlaczego hero jest z cs'a 2D ? Masz pozwolenie na wykorzystywanie grafik ? A grafiki innych autorów ? Dlaczego taki słaby mapping ? Dlaczego zmieniles krew ? W poprzedniej wersji była lepsza,,, Dlaczego się strzela kulkami ? Dlaczego po dedzie gra się od nowa ? Tak jakby restartowało gre. Dobre,ale słabe - nie oceniam nie chcem ci obnizyc oceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Kurde ta gra u mnie nie tyra :/ a szkoda bo fajnie sie zapowiadała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Grafika -2,5 Dźwięki i muzyka - 2 grywalność -2,3 Ocena = 2 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Zagralem... Grafika 3/10 Dzwieki x/10 Muzyka 0/10 //Brak muzyki? Grywalnosc 2/10 Fizyka z/10 Ogolem 3/10 Legenda xD x = zalezy kto co lubi... z = Hmm... Dziwne rzeczy z ta fizyka... Bomba atomowa rozwala mury ale drzew nawet nie tknie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi