Crash Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Elo. Poszukuję takich ładnych, małych diamencików w wymiarach 16x16 :) . W 3 kolorach: niebieski, czerwony and zielony. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 coś mi diamenciki nie wychodzą ale może być: ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ten pierwszy jest ładny :) . Dzięki. Reszte sobie sam zabarwię na tamte kolorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a niech strace: 1.Pomniejsz do 16x16 2.Zmien na 4 bit kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Pomoc już raczej nie potrzebna, ale na wszelki wypadek: Oto 3 diamenty. Paleta kolorów: 4 na każdy diament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A to coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jakluba i Lorda MArcelota też ładne :) . Przydadza się do moich produkcji :P . Dzięki ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a to moje stare działa ^^ tulę że nie wiem czy któryś jest 16 na 16 XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Też bardzo ładne :) . Bardzo mi się przydadzą do innych gier :P . Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 masz tutaj ode mnie dwa kryształy duży i pomniejszony i jeszcze pomniejszony: Moze nie jest bardzo ładny ale zrozumcie,to moje obrazki z 5 albo 6 dopiero zaczynam rysowac w paintcie,macie jeszcze celownik który sam zrobiłem i nieudanego spidermana:/ i celownik Każdy kto uzyje tego niech mnie dodaj w creditsach:D nalegam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi