bartas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jak mam zrobić animacje obiektu w formacie .man?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a po co ci .man?? ze tak sie spytam :huh: pierwsze slysze o takim formacie :P wystarczy ci .gif do gma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale chodzi o animacje 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mozesz to zrobic CharacterFX bodajze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 najłatwiej i najlepiej w MARZIPANIE. I gwarantuję Ci to. Ja juz z kilka animowanych modeli na nim zrobilem. Nie jestem teraz naa swoim kompie (wiec nie mam marzipana), ale sprobuje Cie naprowadzic jakos z pamieci. 1. jak otworzysz marzipana po prawej stronie maasz od góry do dołu kwadraciki ponumerowane ( chybaod 1 do 16 albo jakos tak) 2. klikasz na kwadrat nr 1 (powinien ci sie podswietlic czy jakos tak zaznaczyc), dalej klikasz na FILE, OPEN MODEL ( otwierasz jakis model ). 3. klikasz na kwadrat nr 2, dalej klikasz na FILE, OPEN MODEL i juz masz drugą klatke animowanego modelu itd klikasz na kwadraty. 4. Zapisujesz jako animacje .man, gdzies tam po drodze pyta sie Ciebie program chyba o prędkosc animacji. Nie pamietam zalecen, ale chyba Zoltan cos tam pisal,ze najlepiej do 8 klatek zeby bylo. powodzenia. jak cos niejasne to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi