Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Musi rysować daj to: draw_sprite_ext( sprite_index,image_index,x,y,image_xscale, image_yscale,image_angle, image_blend,image_alpha); w DRAW tego przycisku w którym nie ma sprita... Albo wyślij mi projekt to ci poprawie i bedzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 oki wstawie go do skrzynki nazwe go dla yody. Niemów nikomu jak wyglada gra bo to tajemnica powiem tylko tyle, że to jest cos w rodzaju the crime ale nie na necie. Gdybys mugł to zrób tak: By po wejściu w meline (jak wlaczysz to zobaczysz o co mi chodzi) i plotki losowo wypisała sie jedna z np 5 plotek a jak wejdziesz w ulica i żebraj to żeby losowa pisało wiadomość np. znalazłeś 20zloty i dodaje 20score lub znalazles 45zloty i dodaje 45score. Tylko nie podgapiaj pomysłu :) Zaras włoze do skrzynki był bym ci wdzięczny gdybyś zrobił to jeszcze dziś bo jutro mnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Postaram się :) btw jakiej skrzynki ?:huh: chodzi ci o uploader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Włoże to zaras do mojego uploadera Mam jeszcze jedna prosbe tam jest takie cos jak energia jak idziesz żebrac ona spada jak idziesz spac rosnie byłbym wdzięczny gdybyś zrobił tak, że jak masz np. energi 25 i idziesz spac to jak sie budzisz masz 100, jak masz 50 energi idziesz spac to jak sie budzisz to masz 100, rozumiesz zawsze po spaniu energia rosnie do 100 bo ja tak zrobic nieumiem, i zrobilem, że jak idziesz spac to dodaje 50enetrgi niezaleznie ile jej mkasz jak masz 100 to po snie masz 150 a jak masz 0 to koniec gry. A chciałbym by było, że ile byś niemaiał oczywiscie wiecej niz 0 to po snie masz 100. Z góry dzięki, juz wkładam plik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dobra zrobie to :] Dam w edicie... Ojojoj przykro mi ale nie mam gma 7 :/ Daj w .gm6 Ok sciągnąłem gm7 zaraz zobacze :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Pozwólcie że wrócę, ale po co się paćkać tak ze switchem jak można zrobić za pomocą choose? zdanie = choose( "Ale luuujaa!", "N00b", "jea server almory online xd" ); i teraz zmienna zdanie będzie miała wylosowaną wartość z tych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No tak ale wiesz nie znam za bardzo tej funkcji xD Wolę mu to na switchu zrobić - zresztą i tak nic nia zakuma pewnie :P Choć fakt ta funkcja jest prostsza :huh: Może jej tam użyję :F Dizęki max za nauczenie mnie nowej funkcji w gmie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Niezbyt kapuje ale luz :) dzieki yoda, ze ściągnołeś gm 7 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ok mam jak sie załaduje na upa to dam linka :) Gotowe! Jest w moim upie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wielkie dzienki Yoda jesteś wielki :) Jestem twoim dlużnikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Sory za offtopa ale niby czemu on ma nie mówic nikomu skoro jak dobrze zrozumiałem będzie ta gra lub skrypt w twoim albo jego uploadze :|,a skoro problem rozwiązany to bys przynajmniej zamknął temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi