Damian Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Hehe jestem nowym uzytkownikiem na tym forum ale gm zajmuje sie od 1,5 roku. Pisze sobie pierwszy post z ciekawosci, na jaka nazwe rejestrujecie swoje kopie game makera :) Np. Ja mam zarejestrowanego na Damian Krupnicki, a wy? Macie zarejestrowane na swoj nick? Nazwisko? A moze jeszcze inaczej? Piszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballard Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 bardzo ciekawy temat :D ja mam zarejestrowane na grupę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Ja mam zarejestrowanego na siebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Ja mam zarejestrowanego na siebie. Pozatym chciałbym coś dopowiedzieć: jak masz legalnie zarejestrowanego to masz na imię i nazwisko. Ew. na nazwę grupy, jak masz licencję kilku stanowiskową. Stąd wiadomo, że ten który powie, że ma zarejestrowanego na nicka, to wiadomo że ma pirata. Dlatego ten temat jest beznadziejny i powinien zostać usunięty. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Marmot ma racje. Temat beznadziejny, też polecam zamknięcie. I niewiem poco ten temat skoro większość ma zarejestrowanego na imię i nazwisko. A na nazwe grupy można znaleść w necie pare takich nielegali. Ja jestem posiadaczem oryginalnego kluczyka. Mlehehe. A jak? Tak jak większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Temat zostaje zamknięty z wymienionych przez moich przedmówców powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi