Ziomtron Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jest to gra zręcznościowa opowiadająca o losach pewnego rolnika Tytuł: Wieś Gatunek: Zręcznościowa Opis: Naszemu bochaterowi uciekły krowy trzeba pomóc mu je znaleźć Download: http://www.gmclan.org/up2712_4_wies.html Rozmiar pliku: 1,01 mb Autorzy: Fabuła:ja (ziomtron) Grafika: ja Muzyka: ja (zasoby gamemakera) Screeny:link To moja pierwsza gra , więc pewnie wam się nie spodoba, no, ale trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 moglbys dodac screena bo watpie zeby komus chcialo sie sciagac w ciemno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Screny: https://gmclan.org/up2015_6_bez_tytu_ua.html https://gmclan.org/up2015_6_bez_tytu_u.html Ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Taka sobie gierka :) Grafika:Twoja + :) Dźwięki: GM - Fabuła: hmm :) Grywalność : Troszke dziwna grafika, ale + za pierwszą grę :) ocena 1+1+pierwsza gra =3/5 aha byłbym zapomniał : STEROWANIE ZRÓB TAK: STEP:if keyboard_check(vk_left)//jesli nacisniesz strzałkę w lewo x-=4//x - 4 else if keyboard_check(vk_right)//jesli nacisniesz strzałkę w prawo x+=4//x+4 else if keyboard_check(vk_up)//jesli nacisniesz strzałkę do góry y-=4//y-4 else if keyboard_check(vk_down)//jesli nacisniesz strzałkę na dół y+=4//y+4 :) trymaj tak dalej to będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Sasuke-kun: nie dawaj za kogoś screenów, to autorzy tematów mają zakichany obowiązek dawać screeny, a jak ktoś nie da, to dostaje warna. Tym razem odpuszczę Ziomtronowi, ale jak jeszcze raz nie da, to nawet ty go nie odratujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomtron Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Już zamieściłem screena. Po prostu wcześniej nie miałem go gotowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Spoko gra :) daje 3/5 na zachete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Już zamieściłem screena. Po prostu wcześniej nie miałem go gotowego. OMG, czy to link do screenów czy drugi do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To jest przerobiony pacman... Ale jak na 1 gre 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a ja tragiczniejszego menu w zyciu nie widzialem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 @up no menu jest... tego... takie... hmmm... kiepskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gra jest nudna a menu jest bardzo cieniutkie ale masz 3/5 na zachętę :thumbsup: ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To jest przerobiony pacman... A skąd ty wiesz czy to jest przerobiony przykład czy nie ? :boxed: :blink: A co do gry to 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Taka sobie... trochę nudnawa, 3/5. DOWN: Snake, jesteś okrutny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Taka sobie... trochę nudnawa, 3/5. Trochę ? Już wiem co zrobić jak będę cierpiał na bezsenność. Grafika fatalna, dźwięki przerażające, brak muzyki i grywalność... własnie jej tu brakuje. Ogółem dostaniesz 0+/5 gwiazdek (ten plus to za to że mam dobre serce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Masz 4 gwiazki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zastosuj chodzenie pietera w przykladzi ala tibia i usuń z menu cap. scores bo wygląda jak pac man ;]. Krowie placki - zrob animacje popracuj nad grafiką jeśli nie umiesz w edytorze game makra to photoshop i pfoto filtre (niby do zdięć ale bardzo dobry) I dzwięk to jest ważny szczegół odgłos chodzenia bonusów wygranej itp ()()() Jesli to twoja pierwsza gra chodźby przerobiona to Gratulacje (GZ) Jeśli masz pytania moge Ci pomóc pisz na PW 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Fajna fabuła, spoko menu, ładne krowy :) co prawda gra nie jest zbyt wciągająca, ale jak na początek to bardzo dobrze. Daje 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi