mario3232 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :( Mój problem jest prosty. ( :blink: Ale ja jestem nowicjuszem) Do rzeczy Toworze gre w stylu STICKMAN (czy jakoś tak) widok z boku i nie potrafię zrobić tak, aby mój bohater strzelał. Chciałbym jeżeli to nie problem aby mi ktoś stworzył przykład. Z góry wielkie dzięki :) A jezeli to nie problem to ten przykład móglby być z paskiem życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Tak to juz bylo, ludzie mieli te same problemy i zostaly one rozwiazane i sa przyklady. Skoro wiesz ze juz takie tematy sa to zajrzyj do nich do ch**a i sobie poszukaj, a nie zasmiecaj forum nastepnym tematem ktory juz byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wiem że tkie tematy były i właśnie dlatego mówie że jeżeli to nie problem. A tak nawiasem nie mogę znaleźć takiego przykładu jak bym chciał. Jak jesteś dobry to wskaż mi te przykłady. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a widzisz... w wyszukiwarce na forum wpisalem poprostu 'strzalenie' i znalazlem probowales moze cos takiego? o.0 Ludziom bez minimum checi nie pomagam, ale i tak juz podpowiedzialem wystarczajaco duzo. Powodzenia :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi