warcrawt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chciałbym zrobić pauze do gry ale nie wiem jak. :angry: Czy może mi ktoś pomuc ? :D Dodam w creditsy !!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 moze room_speed=0 ? lub instance_deactivate_all() w razie czego nie musisz (choc mozesz :P) mnie dawac do credits! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nic nie dzała :crying: ,może przykład ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A wiesz wogule gdzie to wsadzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 screen_refresh(); keyboard_wait(); io_clear(); Taka pauza niech ci wystarczy :) DOWN: To by była hardcore'owa pauza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 najlepiej na surfacach.. ale to już cięższa bania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dzięki Snake . O to mi chodziło ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi