hoffer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 szukam policjanta widizanego od gory(ewnetalnie z boku Najlepije aby byl taki troche 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 3D? to byś musiał zrobić se to z różnych obrazków. << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie powinienes mieszać grafiki widzianej z góry i z boku, może chodzi ci o izometrię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 albo top-down :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 pewnie takie gta podobnego leszcza z pyskiem pochylonym w strone która idzie... hwdp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Proszę bardzo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 chodzi mi o taka z gory lub izometryczna probowalem zrobic w programi do robienie modeli 3d ale mi to nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Chodzi ci o takiego ludka z gta 1? Tak czy Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ja znalazłem w google takie coś :D był ten niebieski ludek na jakims tle ale je wyciołem i wykradłem go :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 o takeigo z gta 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi