Ballard Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Chcę zrobić multiplayerowego shootera, ale nie wiem, jaki będzie lepszy - platformowy (Soldat) czy może shooter (gta)... aha, i myślałem nad strzelanką czołgami (albo czymś takim). jeden gracz z teamu jest kierowcą, drugi kieruje lufą... ?? co wy na to? jak będzie lepiej? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Widok z góry i dwuosobowe teamy na każdym czołgu - mi się podoba! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballard Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 czy to był sarkazm? bo nie wiem, czy ten uśmieszek mam uważać za wyraz uciechy, iż ktoś coś takiego chce zrobić, czy wyśmiewanie się ze mnie?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Bo co jego wypowiedź miała by być sarkastyczna? :-) Ja wole opcje druga i pol miecha temu zaczalem juz cos kombinowac, ale kurde... lepszy komputer musze sobie kupic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja chętniej bym zagrał w coś Soldatopodobne. I musi mieć Infiltration oraz Deathmatch :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 A propos tematu, gta2 jest do pobrania za free ze strony rockstar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 A czy w gta 2 mozna sobie tak swobodnie grac przez neta, nie płacąc za to nic? Ja bym sobie w gta2 chetnie zagrał . A jesli chodzi o Ballarda, to po co robic gre gtapodobną albo soldatopodobną , lepiej Zagrac w Soldata lub Gta. Pomysł z czołgami jest naprawde dobry , i proponuje zebys tą gre robił :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lutego 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Tak, za granie w gta2 na necie sie nic nie placi. Jako, ze od grudnia jest ona darmowa, to podam skad mozna sciagnac ripa 16MB (bez sciezki muzycznej , ktora bardzo duzo zajmuje). Klikac na "download" nad bannerem znajdujacym sie na samym dole srodkowej czesci strony: http://abandonware.the-frenchkiss.biz/inde...=detail&id=1215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Proboje zagrac przez neta, ale nie wyswietla zadnych serwerow, dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Ściągnij sobie jakiegoś The All Seeing Eye, czy program temu podobny, to wyszuka ci serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 kurde ja nie widze żadnego download tutaj, ja też uważam że pomysł z czołgami jest super bo mie zawsze najbardziej pociągają gry kooperacyjne, że tak powiem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Hehe :] Pablo, powiem tak : łatwiej o pomysł na grę, trudniej ją wykonać. A tak pozatym to wydaje mi sie że Ballard już na GM nic nie robi. P.S. Ballardzie ! Jak czytasz to weź wskocz na GG :] trzeba omówić kilka żeczy. Goomek też by sie przydał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja najchętnij zagrałbym w Soldat3D :) ale skoro nie ma takiej odpowiedzi to wybieram Soldatopodobną grę ;) chociaż pomysł z czołgami też jest dobry :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi