pinker Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 SOrki ze odświezam bardzo stary temat ale chciałem sie zapytac czy argumenty to jest to? arg0 - nazwa pliku (string) arg1 - transparent (0 - nie , 1 - tak) arg2 - liczba klatek animacji (liczba) arg3 - pozycja startowa (liczba pominietych klatek) arg4 - szerokosc pojedynczej klatki animacji arg5 - wysokosc pojedynczej klatki animacji arg6 - Przesuniecie poziomie (liczba pikseli) arg7 - Przesuniecie pionowe (liczba pikseli) arg8 - Inne opcje (1 - mirror, 2 - flip, 3 - mirror i flip) arg9 - Obrot w stopniach (obrot calej animacji) znalazłem to w zaawansowanej obsłudze sprite'ów bo jesli tak to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Z tego co wiem TY ustalasz sobie argumenty.... One nie są stałe - te argumenty sa akurat do tego skryptu który tworzył Ranmus w tym artykule... Tobie będą potrzebne zupełnie inne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A mógłbys mi podac znaczenie tych innych?bo ja nie wiem jak to zrobic ze wpisze agument01 i jakas funkcja mi sie robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Lol argumenty ty sobie ustalasz i potem z nich korzystasz i 'warunkujesz' nimi wykonanie skryptu...(sama nazwa wskazuje ARGUMENT) Ja ci nie powiem jakie ty masz dac argumenty bo to zalezy od twojego skryptu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A one sie ustala w skrypcie czy gdzie w konfiguracji gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Omg poczytaj se w dokumentacji o skryptach to się dowiesz T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ok czytam o tym ciągle dzieki yoda,chociaz raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi