PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 próbuję zrobić grę 3D ale po chwili domysliłem sie że nie wiem jak wkleić postać(albo stworzyć). Jestem jeszcze noobem i mam nadzieje ze ktoś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 próbuję zrobić grę 3D ale po chwili domysliłem sie że nie wiem jak wkleić postać(albo stworzyć). Jestem jeszcze noobem i mam nadzieje ze ktoś pomoże. niejesteś noobem tylko nevebie to różnica :/ a teraz do tematu popatrz sobie przykłady z tej stronki Klik @Down Już poprawiłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Rużnica, a różnica to też różnica. :P Użyj Marzipana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Co do "wklejania" to tak jak napisał Tymon, Marzipan. A do tworzenia to Blender, 3D Max Studio czy jakiś inny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dzięki mam jeszcze stare pliki z game makera 3d i dziala ;) Jeszcze raz dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a ja mam takie pytanie jak z tego marzipana korzystać??? Edit:Już wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Utworz projekt w formacie .MOD. GM go odczytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi