mat2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 proszę niech ktoś mi powie jak zrobić menu. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 co Ci mam powiedzieć że masz se sprity zrobic i na zmiennych pomajstrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Masz przykład :P : TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zobacz artykuł gnyska o tworzeniu menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 :) Przykład Szymka mi się przydał, ale jak zrobić nazwę na, którą najadę klawiszami klawiatury i będzie podświetlona na żółto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 masz: https://gmclan.org/up2049_11_eekhm.htmlprzerób to na to co chcesz :_P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 tam jest tylko tło, nie ma menu :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 napisałem przecież, żebyś sobie go przerobił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Przerobiłem tamten na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 dzieki Szymek mam nadzieje że teraz mi wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nie ma sprawy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A takie menu? https://gmclan.org/up2227_11_dobre_menu_0_4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jak sie robi button do menu o nazwe np. graj, aby ten przycisk byl czerwony i napisane bylo by graj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 W Create obiektu submenu, masz tablice. Pozmieniaj ich wartości :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mógłbys podac dokładniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 m[0] = 'Start Game' Pozmieniaj wartości. Masz tam tablice. Znajdź :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Przykład (jak po mojemu najlepszy na gmclan) znajdziesz na oficjalnej stronie GMCLAN w dziale: Game Maker > Przykłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitetCell Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Elo właśnie dzięki szymkowi wtorze grę multiplayer TCP/IP i wiem jak zrobic menu :D Masz ode mnie miejsce w creditsach (dobrze napisałem ?xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Temat z deczka stary, pozatym mam nadzieje ze ta gra nie bedzie mmo ale zwykle multi bo na gmowym mplayu to nie bedzie szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi