Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Co to znaczy npc znika i się pojawia? bo nie kumam trochę... jeżelijest w budynku to tak się dzieję bo zmieniam depth badając odległość od gracza :P Głowę chciałem zablokować ale cos mi nie wychodziło i na razie mi się nie chciało - poprawię w next wersji ;) reszte też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No grałem 20 minut i powiem że się postarałeś :) Dam ci 5 gwiazdek :) Pozdrawiam, Szymek11116 :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wzialem staffa w reke przeszlem na 2 obszar i zniknal mi z reki, patrze w inventory a on ejst, wyrzucilem, wzialem znow i taki maly bug wyswietlania: http://img482.imageshack.us/my.php?image=bugwv1.jpg Sorki za calego screena ale nie chce mi sie juz z tym dyndac jade do lekarza xd Aha i glowa sie obraca caly czas bez ciala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Z tym przechodzeniem przez roomy mam 4 światy ;P Echhh pokombinuję... za to ja znalazłem bug dziwny... z bp... poprawie iwrzuce bo nie lubię błędów w backpacku ;) POprawiłem Poprawione 0.31 nazwa sięgłupia wygenerowała xD ale nie chce mi się 2 raz ładować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Sory za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac od komenta foty od Stiga. Koleś wymiata :) GZ for you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Bardzo fajne... kiedy pełna wersja? =) Miło sie zapowiada =) 3gwiazdki i jedna z nieba XD PS: dlaczego glowa moze sie obracać o 360 stopni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wiem porprawię tę głowę xD... Kurcze pograłem niedawno dłużej i zauważyłem błędy spawnera... i potwory dziwnie wchodzą z damagem... hmmm na razie nie mogę poprawić bo mam problemy z kompem - dzis przychodzi son od serwisu Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mnie potworki waliły niby -80 a tak naprawde waliły +80 xD Tak jakby mnie leczyly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie nie nie!!! To że jest minus to nie znaczy że cię leczą - jest wyrażny warunek if sdamage > 0 (łał dobry jestem xD)... tylko problem mialem z tym że gdy byłem ranny bardziej a miałem tyle samo defa potwory które wcześniej wchodziły za -10 (czyli daleko im było od zadania ran) weszły we mnie za 3-4 <_< hmmm i spawner sie kaszani... Btw znalazł ktoś enta xD jest ukryty pod mapą w prawym dolnym rogu - wchodzi za 50 - powalił mnie jednym ciosem a byłem na 8 levelu :D (trzeba go 'wywabić' :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nie nie nie!!! Spokojnie, rozumiemy ze to demo i nic nie jest idealne... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Lol nie weirzycie mi że wy NIE leczycie potworów? :P Po prostu kiedy wartość jest ujemna nic się nie dzieje... musze dać po prostu aby jesli wartość jest ujemna wyświetlł po prostu '0'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 LOL potwory nas leczą a nie my ich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 fajna gierka ! 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Potwory was nie leczą!!!! Lol życie wzrasta dlatego że zrobiłem regenerację... <_< Jak mówię że nikt was nie leczy to was nie leczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Yyy to czemu jak potwory walą po -80 to mi życie nie spada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Lol bo wynik jest ujemny czyli nie udało im się wejść - obrywasz tylko przy dodatnim wyniku - w następnej wersji jeśli wynik będzie ujemny to dam żęby wyświetlał '0' :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No o to mi chodzilo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 I jest nowa wersja: zmieniłem (a raczej dodałem) dosyć duzo... Poprawiłem część bugów - odciążyłem grę wczytując więcej grafik z pliku, dodałem magię , powiększyłem miasto - zmiany kosmetyczne w grafie, więcej itemów i jeszcze wiele rzeczy :) DOWNLOAD Island v0.32 Zachęcam do ściągania! ;) PS: Sorry że na rapidshare ale uploader nie działa a ja nie mam czasu szzukac teraz i się rejestrowac na jakichś innych stronkach - jeszcze raz sorry! :huh: PS: Napiszcie jakie mieliście FPS w mieście... Bo u mnie spadał do 25 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dużo błędów :blink: na zachęte 4/5 Acha w nową wersję nie grałem jest to ocena za starą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Stayu - nie wiem jakim cudem udało ci się zoptymalizować silnik do minimalnych wymagań ale ta gra jest boska : ) Powinieneś załozyć nowy temat z nowym demkiem a to dla tego żeby więcej osób 5 dawało.Ja juz nie moge głosowac bo dałem wcześniej 5 (Wiedziałem że się postara i coś wyjdzie).Tak więc powodzenia w tworzeniu dalszych demek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Acha w nową wersję nie grałem jest to ocena za starą To po co grasz w starą? :) W nowej dużo błędów jest poprawione i w grze doszło wiele rzeczy wpływających na urozmaicenie gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ściągam twoją gierkę zlookam i dam edita ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mental Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Kurde fajne tylko jeszcze troche niedopracowane. Podszedlem do wilka i wyskoczyl mi komunikat zem martwy :/ Troche to wszystko takie chaotyczne i ten obrot rozwala ale ogolnie spox. A i dzwiek po kazdym kliknieciu jest bardzo irytujacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Co do wilka to dlatego żę za wcześnie poszedłeś ;) Wziął cię na hita - ja z nim walczyłem na 4 levelu i się dało go rozwalić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mental Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 To na kim mam nabic takie lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Na bugach :) Potem od 5 lvlu tłuczesz wolfy a potem gdzieś tak na 8 spidery :P A potem zostają lizardy i ent (jeden na razie bo jest silny jjaaak) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ej potrzebny ci grafik do islanda??? Jak tak to pisz na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 @Yoda: Mógłbyś dać na upload nową wersję? Bo mam straszną ochotę w to zagrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Przecież jest nowa wersja :o Ale właśnie nadchodzi jeszcze nowsza!!! Albowiem znalazłem parę rażących błędów - poprawiłem je :D Island v0.32.5 Tak więc ściągajta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 a moglbys na speedyshare lub cos bardziej normalnego bo nie sciaga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi