Morro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 nie nie.... wchodzilem na ten do miasta a to jakby resetowało room a gdzie jest wersja 33?? ja widze tylko 32.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 W moim uploaderze ;) Jedyna wersja islanda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie wiem czy to jest specjalnie, ale nie da się wejść do podziemi. znaczy jakoś tam sie wejdzie ale jak tam sie przenosi to od razu przenosi cię tam a za moment pojawiasz sie przy tym ognisku i podchodzi atchew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Może dlatego że... nie ma wejście do podziemi? :> gdzie ty je znalazłeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Podoba mi sie pomysl, zostajesz zeslany na wyspe i radz sobie sam... no ale tu nagle pojawia sie ten sklepik. Przypomina mi to pewna reklame gdzie goscia wywalilo morze na brzek, kilka scen jak z Outcast, jak mu tam samotnie i ciezko, a na koniec reklamowki z lotu ptaka widac ze po drugiej stronie wyspy znajduje sie super hotel :P Po co komu cos sprzedawac na wyspie za pieniadze? po co komu pieniadze na takiej wyspie? Kupilbym kija od sprzedawcy a potem bym go nim zatlukt i odebral moje ciezko nazbierane kokosy. Lepiej zrob aby gracz musial poszukac jakiegos kijka, jakies kamienie aby mogl sobie zrobic bron, rozpalal ognisko zeby mogl sobie upiec mieso, jesli uda mu sie cos upolowac itd. Mozna oczywiscie zrobic ze mozna z jakimis NPCami wymieniac przedmiotami, dobry kij jest wart 6 kokosow, no ale jak masz kij to mozesz go tez wymienic na 2 ryby i zrobic sobie jakies jedzonko na wieczor itd. Byle nie robic kasy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie grałem jeszcze w TIRPG, więc pytam: Czy podczas dialogów można wybierać co mówimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 @up: na razie nie ;) @David: wiesz to że zostajesz zesłany na wyspe to nie znaczy żę jesteś Robinsonem ;) Ta wyspa to KOLONIA więźniów - coś jak w Gothicu... Na czele wszytskiego stoi Athew który jest podesłany przez władze - ta wyspa to tętniące życiem miasto - tylko po co komu takie życie? Zresztą w pełnej wersji wszystkiego się dowiesz od NPC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @up: na razie nie ;) @David: wiesz to że zostajesz zesłany na wyspe to nie znaczy żę jesteś Robinsonem ;) Ta wyspa to KOLONIA więźniów - coś jak w Gothicu... Na czele wszytskiego stoi Athew który jest podesłany przez władze - ta wyspa to tętniące życiem miasto - tylko po co komu takie życie? Zresztą w pełnej wersji wszystkiego się dowiesz od NPC :) Podeslany przez wladze powiadasz? juz wiadomo kogo trzeba uklupac zeby wyspa byla moja :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 David ładnie to tak zdradzać co będzie w mojej grze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 David ładnie to tak zdradzać co będzie w mojej grze? :P Twojej grze? przeciez to Yoda zdradza watki ze swojej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Przecież on robi grę że jest na wyspie są sklepi itc. Ja robię coś bardziej ala robinson. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @Yoda ano jak idzie sie na te lizardy, niedzwiedzie i enta to jest tam na dole takie wejscie jak w almorze do podziemi(wyglada jak do jaskini). jakims cudem gdy tego dotkne przenosi mnie na pol sekundy do podziemi ale pojawiam sie na trojkaciku i przenosi mnie na sam poczatek gry. Czeka na mnie athew!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Oj może i przez przypadek wstawiłem tam wejście do dungeonów ( nie obrobione graficznie btw) ;) NIe zwracaj na niego uwagi... btw który miałeś level? tłukłeś już lizardy? :) @David: No moja gra jest własnie NIE robinsonowa - chodzi w niej o coś innego :P Zresztą dowiecie się w pełnej wersji która (uwaga) ukaże się jeszcze w 2007 roku!!!!! <fanfary&aplauz> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 2007? to mniej wiecej jak dlugo bedzie zajmowalo jej przejscie? 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Grałem już w to parę razy ale zapomniałem ocenić :D 4/5 :) Obmyśliłeś już fabułę ? A może będzie to gra fabularna bez fabuły ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 No fabuła jest rozbudowana jak aspekt taktyczny w moim RTSie :P Czyli słabo :F Ale to hack'n'slash - tu chodzi o rozwalanie potworków, coraz lepsze itemki i coraz więcej expa ;) @David: uważasz że to późno czy wcześnie? ;p Gra za długa nie jest... ale gdybym robił ją dłużej to podejrzewam że nigdy* bym jej nie skończył... *patrz Fallen Kingdom i kilka innych oraz dodaj mój słabnący zapał do pracy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 niby tak :P zawsze mozesz wypucic jakis dodatek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Kurde nie działają skreny ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_p Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Fajna giera widać że się napracowałeś. ;) Jedne elementy mi się bardziej podobały inne mniej ;) Ale za całokształt daje 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 zagralem i.... ;/..... PODOBA MI SIE!!! :D grafa 5/5 dzwiek 0/0 sorry ale mialem wlaczona muze ;) gryw 4/5 ogolnie -5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 zdecydowanie Yoda musisz popracowac nad bugami, zanim wypuscisz pewlna wersje jak np. pojawianie sie na dachu budynku. Musisz ustawic zeby dasz nie stawal sie visible gdy jestesmy w srodku. jak cos jeszcze znajde to ci powiem, no i strzele ci maly review ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Eeee narzekasz na bugi - już mało ich zostało ;p Zaraz wam wypuszcze nową usprawnioną wersję z poprawionymi kilkoma bugami :) New version -> (click) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jezuuu ide lasem cos wyskoczylo spod drzewa i dead.... :boxed: do tego na pierwszej lokazji za miastem. No malo zostalo ale pracuj nad tym :jezor: Edit ok sciagam wersje ale zagram jutro bo wstaje o 6 :/ yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jezuuu ide lasem cos wyskoczylo spod drzewa i dead.... boxed.gif To co łazisz po lesie na 1 levelu - mówiłem wam! uważajcie :P co, w almorze jak pójdziesz głębiej do lasu to tez dedniesz od lepszego stworka, w BG jak cię zaatakują bandyci na małym levelu też cię rozwalą... nie narzekajcie na trudność mobów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @Yoda Niepamietam jaki poziom ale chyba 7 0_o zrobilem siobie lucznika (zabójczy cios, strzelec wyborowy(?)) i kupilem ogniste strzaly i przy każdym kolejnym ciosie zabieralem coraz wiecej. dajmy na to - pierw 20.54 - 38.43 - 80.30 - 154.65 -....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 O! zaraz zoabaczymy co to za błąd ;) Już wiem czemu - poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 wszystko fajnie tylko gdzie jest jakas miejscowka gdzie moge polowac na pocztaku? gdzies w miescie? rozgladalem sie i nic... 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Idź do lasu na bugi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 spoko tylko gdzie ten lasek jest? jak wychodze z miasta do lasu w prawym dolnym rogu to spotykam npca ktory mnie przepedza a potem spotykam jakiegos wilka :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ... No npc jest do questa jednego a musisz bugów poszukać - dużo ich jest - nie chodź póki co głebiej w las bo cie wilki zagryzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi