Markos Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Hehe gorzej jak w moim nie ma stacji dyskietek ;p.. Jak na razie nie mam kasy na serwis.. ;/ a u Ciebie Micanser jak sprawa z kompem wygląda ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jak narazie korzystam z komputera awaryjnego (8 letni komp XD),gadałem z gościem z servisu, wie on w czym jest problem i może mi pomóc, jednak powiedział (było to w piątek tydzień temu) abym najpierw poszukał gwarancji, gwarancji nie znalazłem, na zaniesienie do servisu było już zapóźno, a w poniedziałek wyjechał na urlop (chyba). Szukałem innych servisów, lecz albo nie potrafili mi pomóc, albo nie mogłem się z nimi skontakotwać, więc pozostało mi czekać, mam nadzieje że w poniedziałek servis będzie już otwarty. Ostatecznie wyśle kostke biosu do zaporogramowania na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Sorki za drugi post pod rząd. Okazało się iż pyta główna się spaliła, została już wymieniona na nową i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No to jest git. Mozemy liczyc na aktualke NNOGA(jaka jest ta nowa nazwa? :P) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi