Mario Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Oto moje pytania: 1.Kto mi powie co musze zrobić żeby mój program uruchamiał się przy starcie sysytemu? :unsure: 2.Jak zrobić żeby się komputer wyłączył? :huh: 3.Odwieczna zagadka-->TRAY :D 4.Zmuszenie do włączenia się wygaszacza? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak zrobić żeby się komputer wyłączył? Na pasku zadan jest przycisk start, naciskasz na niego, rozwija sie lista, klikasz na Wyłącz komputer, a nastepnie na wyłącz. Ten sposob sprrawdzalem na Windowsie XP i niewiem czy zadziala na innych systemach operacyjnych :lol: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 HA-HA <_< Bardzo śmieszne... :lol2: Dobrze wiesz, że chodzi mi o GM... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 1. Dadaj skrót do autostartu lub do config.sys 2. To możesz zrobić na wiele sposobów... 3. https://gmclan.iglu.cz/forum/index.php?showtopic=663&hl=tray 4. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 2. Spróbuj przez uruchomienie RUNDLL32.EXE z odpowiednią komendą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 elo ja próbowałem i kufcze tylko się zawiesił :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 A co do wygaszacza ekranu, to daj żeby GM znalazł w rejestrze Windowsa, jaki wygaszacz ekranu jest domyślny i daj uruchomienie tego pliku SCR. Pliki SCR to zwyczajne EXEki, tylko ze zmienionym rozszerzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi