def jam fight for ny Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czy ktos moze mi doradzic jakim sposobem mozna rozmawiac z NPC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def jam fight for ny Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 em... co gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czy ktos moze mi doradzic jakim sposobem mozna rozmawiac z NPC? Ja zazwyczaj klikam na NPC lewym przyciskiem myszy, ale istnieje możliwość wciśnięcia dodatkowo entera lub spacji. Zależy od gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def jam fight for ny Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 fakt ale chodzi mi o akce jak mozna rozmawiac niby klikne lewym i co...nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czy ktos moze mi doradzic jakim sposobem mozna rozmawiac z NPC? heh po polsku :) A co do topicu to : create Wt = 0;//definiujemy zmienna wyswietl tekst :) draw draw_set_halign( fa_center ); if( Wt ) then draw_text( 300, 300, "tekst" ); W mouse enter: Wt = 1; W mouse leave: Wt = 0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 fakt ale chodzi mi o akce jak mozna rozmawiac niby klikne lewym i co...nic? O co Ci dokładnie chodzi? Chcesz wiedzieć jak zrobić w GM możliwość rozmawiania z NPC? Podaj więcej szczegółów bo trudno dokładnie zrozumieć o co Ci chodzi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def jam fight for ny Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 oki mniej wiecej jest takie okno niby niebiskie i na gorze jest najpierw napis NPC niby :Witam co moge dla ciebie zrobic? nizej odpowiedzi [Tak.Mozesz mnie zaprowadzic do miasta Althin?] [Nie.Tak tylko przechodzilem] (na odpowiedzi klikam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def jam fight for ny Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 prosze o odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Możesz to zrobić za pomocą show_message. Jeden z prostszych sposobów, ale na pewno nie najlepszy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi