LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 muzyka do moich gier witam więc sprawa wygląda tak że mam parę zrobionych gierek i chciałbym je dać na swoją stronę Www ale we wszystkich grach mam muzykę nieznanego mi pochodzenia lub z rpgmakera która wątpię by była za darmo bez kupna rpgmakera to jak zrobi mi ktoś muzę oczywiście gwarantuje miejsce w creditsach ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A jaką chcesz muzykę, ja mogę coś spróbować zrobić, ale nie wiem czy mi się uda zrobić dobrą. (Na pw wyśle ci muzykę którą zorobiłem do menu AOS, jeszcze nikt jej nie słyszał po za mną, jesli ci się spodoba, to moge spróbowac coś dla ciebie zrobić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 z chęcią posłucham ^^ a jaką miej więcej potrzebuje to : do pacman i arkanoid jakąś techno , do jumping jack , johny nukem , world tank war i oldies jakąś funky i do wake up of zombie jakieś horrorowate ^^ wiem troszkę tego jest XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 eh to ze napiszesz techno to mało nam pomaga ;p no i w ogóle do pacmana techno xD? Chce to zobaczyć :D "kotku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a co Markoś niby do pacmana tobie pasuje rock ?? XP Byle jakie techno tylko by brzmiało jak techno ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi