themindfields Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam. Mam 20 kratek symbolizujących miejsce w backpack'u. Potrzebuje napisać taki kod w mouse event for right pressed: jeśli obiekt.A znajduje się nie na kratce, przenosi go na obj_weapon_inv i żeby obiekt.A nie był używany (item_use = 0), ale jeśli znajduje się na kratce obok, która jest też tym samym obiektem co 1 kratka, to żeby też obiekt.A przeniósł się na obj_weapon_inv i żeby obiekt.A przestał być używany(item_use = 0) Próbowałem to napisać, ale item_use = 0 robiło się na wszystkich kratkach (20), a ja potrzebuje, żeby item_use = 0 było tylkow w tej kratce, z której obiekt.A przeniósł się na obj_weapon_inv. Pozdrawiam, the mind fields Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Już sobie poradziłem! 4 dni roboty ale plecak i inne żeczy działają :) Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi