Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Siema siema. Mam proźbe w związku z tymi klockami do gier online: https://gmclan.org/up2192_4_lib.html Czy moze ktos zrobic prosty przyklad na tych klockach inv.lib przyklad palaczenia online. Tak zeby ten co dochodzi pokazywal sie i ogulnie wytłumaczcie troszke bo tych klockow nic a nic nie rozumiem. Przyklada albo wytlumaczenie paru klockow plosie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Te klocki to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Znawca, Skoro tak mowisz to mosisz miec jakas znajomosc na nich ;] Wes pomuz mi. Zainwestuj w słownik albo Firefoxa... Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Weź się lepiej za GML, będzie ci łatwiej. Ja polecałbym przeglądnięcie przykładów z użyciem 39dll. Bo mplay w GM jest... słaby. A 39dll jest craazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Moze jaśniej? ;> Wiem że jest strasznie wolny i mało funkcjonalny ale trzeba od czegoś zacząć mmo co nie? Poleć jakis kurs tego przykladu z dll em to sie poucze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Od czegos zacząc ale lepiej nie od Netplayu GMa. Nie ma zadnych kursow, ściagasz Dlla i tam są przykłady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Znawca, Skoro tak mowisz to mosisz miec jakas znajomosc na nich ;] Wes pomuz mi. Kilka miesięcy temu jak zaczynałem z gm probowałem jak ty zrobić mmo na nich :D, nikt mi nie chciał pomóc, wszyscy odradzali wiec ja z doświadczenia odradzam tobie. A w ogóle czytałem na forum yoyo ze te klocki bardzo obciążają grę. Nie ma zadnych kursow, ściagasz Dlla i tam są przykłady... gdzieś na yoyo widziałem prototyp dokumentacji 39dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Very good ;] Z tym obciazaniem to malo powiedziane ustawiam inicjacje łącza potem hosting ale to troche trwa :P. Ok poszukam tego 3dll. Pytanie czy jest szybszy dll? Tak zeby jak w tibi exe nie odczuwalo połączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi