themindfields Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam. Chcialbym was prosic o pomoc i o wyjasnienie. 1. Mam obj_miecz, ktory po kliknieciu przenosi sie do mojego backpack'a, chcialbym aby po kliknieciu na obj_miecz w backpack'u przenosil sie do innej kratki, ktora symbolizowala by, ze obj_miecz jest noszony przez gracza. 2. Jak zrobic, aby obrazenia ktore zadaje potworowi i ktore potwor mi zadaje wyswietla sie na ekranie? Pozdrawiam, themindfields Zapraszam do lektury regulaminu, bo temat łamie jeden z jego punktów. Jak się to powtórzy - ostrzeżenie. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wypróbuj to: Survival To wyświetla ile zaatakowałeś itp. To nie jest moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Co do pierwszego punktu to zrob tak samo jak z przenoszeniem do backpacka tylko inne zmienne daj. I nowe 'kratki' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 @Up Tylko mam problem, zeby np. miecz szedl tylko do np. kratki1 a juz armor do kratki2. @down Już zrobilem, wszystko działa mistrzu Yoda :P :) Nadal mam problem jeszcze z tym wyswietlaniem obrażen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zmienne, zmienne i jeszcze raz zmienne - naucz się z nich korzystac! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi