kubos Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Czy da sie w GMie ustawić takiego porządnego patha gdzie ustalamy speeda na poszczególnych odcinkach? Albo jeszcze lepiej że GM jakoś zapamięta sobie jak sie poruszalem danym obiektem, i podczas gry bedzie poruszal sie tak samo? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Dodam że robie wyścigówke, więc przydałoby się aby samochody komputera jakoś po ludzku jeździły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 poczytaj sobie co nieco o ścieżkach https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=76, ale mi się wydaje, że to o czym mówisz jest tylko w wersji pro :), ale nie wiem :) btw. raz się pathami bawiłem to co ja mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 https://gmclan.org/up2251_11_dla_kubos_a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A co mi zastąpi image_angle = direction; W wersji niezarejestrowanej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A co mi zastąpi image_angle = direction; W wersji niezarejestrowanej? To pytanie było poruszane 100000000000000000000000000 razy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 image_index ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 image_index = ceil(direction) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No tak. Dzięki Lord Marcelot. Może się mi to przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi