KoRn Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nazwa: Soldiers shooter Rozmiar: 2.05 MB Screeny: http://www.gmclan.org/up2204_5_scr_soldiers.html Opis: Gra polega na rozwalaniu czaszek i zbieraniu kasy. To narazie demo. Download: http://www.gmclan.org/up2204_3_soldiers_shooter_exe.html Oceniajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 TOTALNY CHAOS!!! grafika 3/5 dzwiek 2/5 gryw 3/5 ogolnie 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No. Może być fajnie się gra tylko jeszcze przydałoby się co nieco zmienić i dorobić. Menu brzydkie, grafika też nie za dobra, dźwięków nie słyszałem bo wyłączyłem głośniki :P ale grać się da :) 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 @up: Bo to narazie demo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ;/ troche denne. Grafika: 2/5 Muzyka: 3/5 Grywalność: 2/5 Ogółem: no niech bedzie 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Grafa: 2/5 (prawie wszystko z rescource packów gm'a) Dźwięki: nie oceniam :P Grywalność: 3/5 (bardziej grywalna niż myślałem :P) Daję naciągane 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nawet jadalne, grafika może i jest z resource packów, ale przecież po to one są aby z nich korzystać, no nie? :]. Najbardziej irytujący jest brak jakichkolwiek checkpointów, mogłyby być przynajmniej co poziom. Niech zgadnę, korzystałeś z przykładu Jakluba? :P. Oczywiście nie widzę w tym nic złego, to tylko moje spostrzeżenie :D. Trochę ją urozmaicić, dodać conieco, zmienić niektóre grafiki i będzie cacy :) . Daję 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Gra jest kiepska, sterowanie do niczego, a kod doprowadza do przeładowania pamięci i resetu kompa - powodem jest brak usuwania obiektów 'krwi'. Daje 1 gwiazdke i licze na to że poprawisz kod gry (lepiej zrób od nowa całą) Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ojoj co to jest :D Powinieneś zdecydować się czy gra ma być z góry, boku, izometryczna itp. bo mieszanie tego to zły pomysł. Czaszki latają od ściany do ściany i nie wiadomo po co? Strzelają nie wiadomo z czego i czym. Bohater idzie i rozwala to wszystko, ale po co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Soldiers shooter: 60% |||||||||| - Gra została oceniona na 4 gwiazdki. że co? Ja widze ewidentnie że jest oceniona na 3 - ale coż przy kompie dużo siedze moze mi oczy szwankowac zaczynają... Co do gry - tak jak mowil mike - bardziej grywalna niz myslalem - a dlaczego? Bo ta gra jest baaardzo oparta(zeby nie powiedziec inaczej :] ) na przykladzie strzlanki Jakluba :] Dam 3 bo grafa denna no i to comówilem przed chwilą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 @UP Faktycznie, ta krew skądś mi się kojarzyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Tak jest - sciągnąłem jeszcze raz ten przykład Jakluba i faktycznie - nawet wyswietlanie życia jest identyczne :] Oj, kasa kasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi