artimal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam stronke w webmasterze i nie wiem co zrobić aby za darmo umieścić ją w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Rejestrujesz się w jakimś serwisie np. yoyo.pl, logujesz do serwera FTP i wrzucasz tam pliki. Prościzna ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Lub ściągasz Apache, instalujesz, kupujesz domenę i masz pliki na kompie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 rejestrujesz sobie konto na jakimś darmowym hoście www => yoyo.pl, cba.pl, ovh.org itp. ściągasz jakiś wygodny programik z obsługą FTP => Total Commander, FileZilla czy coś tam. łączysz się z kontem poprzez program, wpisując login, hasło, adres otrzymane po zarejestrowaniu się => po czym wrzucasz pliki. i to chyba tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Lub ściągasz Apache, instalujesz, kupujesz domenę i masz pliki na kompie :D Tylko, że przydałaby się jeszcze dobra przepustowość łącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 dobra już mam a jak zrobić na takiej stronie logowanie poprzes webmastera ? No i jak osoba zarejestrowana np. wiesiek 1254 da spama no to go wywalam ale tylko ja albo zawieszam mu konto ? Proszę o szybką pomoc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Naucz się PHP to pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ewentualnie skorzystaj z jakiegoś darmowego CMSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Heh,na yoyo.pl zrób se konto i tam zrób nową strone,nie baw sie w php,tylko zaawansowani moga sie w to bawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 tylko zaawansowani moga sie w to bawic. Wreszcie ktoś mnie nazwał 'zaawansowanym' :D Dzięki. A co do tematu: Tworzysz pliczek index.html i wrzucasz go na serwer. Więcej tutaj: http://www.kurshtml.boo.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi