Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zrobiłem takie coś ale nie wiem czy to działa, bo dopiero kase zbieram na rejestracje GM'a :) kto mi sprawdzi czy działa ?? To jest kod na zmiane tła na to co jest na pulpicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 u mnie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a masz zarejestrowanego GM'a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 To dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi